HTML

muveszetineveles

Az Európai Unió által támogatott Grundtvig program az egész életen át tartó tanulást, a mobilitást és az önkéntességet hivatott támogatni. A MUS-E Magyarország és a MUS-E France közös projektje 50 év feletti MUS-E művészeknek és pedagógusoknak ad lehetőséget önmaguk továbbképzésére, új tapasztalatok gyűjtésére, idegen környezetben való fejlődésre. A senior csere program keretein belül a magyar kiutazók találkozhatnak francia kollégáikkal, részt vehetnek a strasbourgi MUS-E órákon, és megismerhetik a francia MUS-E osztályok műhelymunkáját. A programban résztvevő művészeknek és pedagógusoknak 3 hét alatt lehetősége lesz francia környezetben terjeszteni a MUS-E értékeket, majd hazatérve megoszthatják tapasztalataikat a magyar MUS-E hálózattal. 2015. márciusában folytatódik a program és újabb három önkéntes (művész/pedagógus) indul útnak... Részletes információk a MUS-E Programról: www.mus-e.hu

Friss topikok

  • muveszetineveles: Kedves Attila! Köszönjük kedves soraidat, egyik fantasztikus élmény jön a másik után, mozgalmas na... (2015.04.02. 17:52) A nagy utazás
  • muveszetineveles: @Lumma Sz: Kedves Béla! Köszönjük kedves soraidat, átadtuk üdvözletedet Leanak és Maximnak. A Ti t... (2015.04.02. 17:46) Az első munkanap

Címkék

Hevesi Imre vagyok, előadóművész, zenetanár (gitár, basszusgitár szak). Nem nagyon szeretek magamról írni, legfőképpen azért, mert rettenetesen lassan tudok gépelni az agyam gyorsaságához képest. Mire leírom az első pár szót, addigra a legtöbbször elfelejtem, hogy mit is akartam, mivel addigra az agyammal már 4-5 mondattal előrébb vagyok. Inkább szóban.

Békéscsabán élek, gitározni tanítok Kétegyházán, Budapesten, és itthon. Emellett kisgyermekeknek zenélek, folyamatosan koncertezem, és tartok Varázsének foglalkozásokat. A felnőtteknek akusztikus, zenés- irodalmi estjeimmel valamint a 6 fős parti-zenekarommal járom az országot, és muzsikálok (Hevesi Happy Band). 2005-ben jelent meg a "Varázsének" albumom, 2011 márciusában aranylemez lett.

Munkamániás vagyok, bár amit csinálok, azt nem is érzem annak, mindig nagy örömmel, és izgalommal teli veszem elő hangszereimet, és zenélek minden korosztálynak. Az élet napos oldalát igyekszem meglátni, bár a magánéletemben bekövetkezett változás (elváltam) eléggé megvisel(t).

Szeretek enni, beszélgetni, a kulturált szórakozás minden válfaját kedvelem. Plusz nagy kedvencem az igazi, házi sárgabarack lekvár.

Szeretnék friss, új élményekhez jutni, elutazni innen egy kicsit, más világba csöppenni, emellett tanulni, tapasztalni. Látni új módszereket, dolgokat, megismerkedni új emberekkel. Ha emellett még sikerül egy kicsit kikapcsolódni is, akkor maximálisan boldog leszek.

Igyekszem mindent előre elintézni, mert hamar a körmömre ég a munka. A TB kártyám készen van, az utazó bőröndömet szépen lassan pakolom tele, a kisebb koffer még várat magára. Azt nagyon sajnálom, hogy a hangszereim közül a gitárjaim közül egyet sem vihetek magammal. Ez nagyon hiányozni fog!

 hevesi_imi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muveszetineveles.blog.hu/api/trackback/id/tr667281579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása